img50579230d6ffa

Wilko Vriesman 6e Dan Aikikai is de dojohouder van het Aikido Centrum Amsterdam en de Vriesman Dojo, Tevens technisch directeur van de Dutch Aikikai Foundation, en technisch representant van de Nederlandse Aikikai.

Sensei Vriesman is professioneel aikido leraar, technisch directeur voor Nederland en Dojohouder te Amsterdam. Hij verbleef vele maanden in Japan en trainde na zijn terugkomst gedurende 8 jaar wekelijks bij Sensei Tissier.

Zijn dojo te Amsterdam is een voedingsbodem voor veel hoog gegradueerde leerlingen uit alle hoeken van Nederland en andere landen.

Iedere maand organiseert Sensei Vriesman daar een Yudansha training. Onder dit professionele platform zijn een 45-tal dojo’s aangesloten die aikido zeer serieus benaderen. Om deze dojo’s op alle niveaus een perspectief te geven, bezoekt hij iedere dojo minstens éénmaal per jaar.

Trainen onder leiding van Sensei Vriesman is aangenaam, soms hard maar altijd leerzaam. Je moet er leren aannemen dat je bewerkt wordt om je doel te bereiken.