Inschrijven

Download hier het inschrijfformulier.

Contributie* 

3 maanden 6 maanden 12 maanden 
Volwassenen 

1 x per week

2 x per week

 

€100,-

€115,-

 

€200,-

€230,-

 

€365,-

€400,-

Junioren/ Studenten

1 x per week

2 x per week

 

€85,-

€100,-

 

€170,-

€200,-

 

€285,-

€365,-

Kinderen

1 x per week

 

€55,-

 

€110,-

 

€205,-

* De zomerstop en feestdagen zijn verrekend in het lesgeld. Alle inschrijvingen gaan gepaard met inschrijfgeld. Dit is een eenmalig bedrag van €15,-

Strippenkaart. 

Het is mogelijk om een strippenkaart aan te schaffen voor tien lessen. Deze is een jaar geldig vanaf moment van verstrekken en niet persoonsgebonden. Per tien lessen  €90,-

strippenkaart bushin

Privéles

Liever extra training met meer persoonlijke aandacht? In overleg is privéles mogelijk op locatie Vught of Hedel. Deze les is afgestemd op persoonlijke wensen en 1 op 1 met de Sensei. De tarieven hiervoor zijn €50,- voor 1 uur en €75,- voor twee uur aaneengesloten.

Neem hiervoor contact op met Rob Jans


Restitutie
. Omdat betaalde contributie gebruikt wordt voor het reserveren van de zaal, vergoedingen van docenten en reclamemateriaal kan deze niet worden gerestitueerd. Wanneer je denkt (tijdelijk) te moeten stoppen i.v.m. blessures, veranderende roosters, verhuizing, zwangerschap etc., houd er dan rekening mee dat hier geen compensatie voor is en overweeg om slechts een korte periode contributie vooruit te betalen. In overleg is het ook mogelijk om losse lessen te volgen.

Opzeggen. Opzeggen dient schriftelijk of via de mail te gebeuren (r.jans@bushindojo.nl). De opzegging gaat in aan het einde van de reeds betaalde periode. Zonder opzegging loopt contributie automatisch door.

Bondscontributiedaf

Wanneer je lid wordt, houdt dit ook in dat je bij de DAF moet inschrijven. Hiervoor betaal je een jaarlijkse bondscontributie:

Volwassenen € 30
Studenten € 15

Het lidmaatschap van de Dutch Aikikai Foundation houdt in, dat men:

  • Een eigen Aikido paspoort ontvangt;
  • Kan deelnemen aan examens voor de door de Hombu erkende gradueringen;
  • Via de Dutch Aikikai Foundation automatisch een ongevallenverzekering heeft;
  • Kan deelnemen aan door de Dutch Aikikai Foundation en aan haar gelieerde dojo’s georganiseerde stages en workshops tegen gereduceerd tarief.

Naast bovengenoemde voordelen organiseert de Dutch Aikikai Foundation de volgende opleidingen, welke door de leden kunnen worden gevolgd.

  • Kyu graden training (2e en 3e kyu)
  • Shodan voorbereiding (1e kyu)
  • Dangraden training
  • DAF dag

Het incassoformulier van de DAF contributie kun je hier downloaden.