Bushin Dojo Aikido Vught viert succes van 16 jeugdleden

Op 30 januari 2023 hebben alle 16 jeugdleden van Bushin Dojo Aikido Vught met succes hun examen afgelegd. Aikido is een Japanse verdedigingskunst die is gericht op controle en beheersing in plaats van kracht. Het is een unieke en uitdagende sport die kinderen helpt om zich fysiek en mentaal te ontwikkelen.

De jeugdleden van Bushin Dojo Aikido Vught werken hard om hun vaardigheden te verbeteren en dit resultaat bewijst hun vastberadenheid en doorzettingsvermogen. De leraren zijn verheugd om te zien hoe de leerlingen zich ontwikkelen en kijken uit naar de volgende stap in hun Aikido-reis.

Het beoefenen van Aikido biedt talloze voordelen voor de jeugd, waaronder het verbeteren van zelfverdediging, het versterken van het zelfvertrouwen en het vergroten van de fysieke en mentale behendigheid.

Bushin Dojo Aikido Vught feliciteert alle geslaagde jeugdleden en dankt hen voor hun inzet en harde werk. Hiermee blijft Bushin Dojo Aikido Vught een plek waar jonge mensen kunnen groeien en leren in een positieve en uitdagende omgeving.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s