​Grootmeester Aikido in Vught

Aikido Vught is trots om aan te kondigen dat Wilko Vriesman Shihan, grootmeester in aikido en technisch directeur van de Dutch Aikikai Foundation, op zondag 22 januari​ van 10.00 – 12.30​ ​​een seminar zal geven bij Bushin Dojo Aikido Vught.

Vriesman is recent gepromoveerd tot 7e dan Aikido tijdens de kagamibiraki ceremonie in het Aikikai Aikido hoofdkwartier in Japan, een buitengewone prestatie die hem tot een van de hoogst gegradueerde leraren in Nederland maakt.

De grootmeester zal de deelnemers een unieke kans bieden om zijn expertise en ervaring in aikido te leren en zijn technieken te verfijnen. Dit is een geweldige gelegenheid voor zowel beginners als gevorderden om van deze geweldige leraar te leren.We nodigen u uit om kennis te maken met aikido bij Bushin Dojo. Aikido is een prachtige vechtsport die zich richt op zelfverdediging, discipline, concentratie en geestelijke groei. Bekijk onze website voor meer informatie over onze aikido lessen voor jong en oud en hoe u zich kunt aanmelden: www.bushindojo.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s